CLIENT:
National Biodiesel Board

SQUARE FOOTAGE:
Interior:  9,600 square feet
Exterior:  22,500 square feet

LOCATION:
Jefferson City, Missouri

This project included a major renovation to an existing building as well as expanded parking to include ADA parking and multi-level access. Many exterior renovations were done to create more of a street presence, while the interior required a complete demolition to create a new office space layout.
Cost effective “green” building techniques were incorporated into the design with energy star rated windows, CO2 sensors, energy recycling for rooftop units, motion sensor light switches, skylights, high recycled content carpet and floor tile, reused existing building exterior walls and structure and gray water capture for toilet flushing.
National Biodiesel Headquarters