CLIENT:
Brewer Science

LOCATION:
Rolla, Missouri

This project included renovations to the interior, including a new front entry, lobby, reception, work room, toilet, main conference room with adjacent serving setup area as well as a second smaller conference room.

Renovations to the exterior included a new main entrance, sidewalks, drive with accommodations for ten parking spaces as well as a stone screen wall along the sidewalk.

Landscaping was also incorporated to create a natural, more serene, impression as you enter the building. Additionally, a stone walk was added along the pond with a gazebo at the pond and a stone patio at the main conference room. The intention of these improvements was to create a memorable sense of arrival, a visible and welcoming entry, and to relay the company’s love of technology alongside nature.
Brewer Science